Bőrápolási rutin Tőlem Neked!

bőrápolásiBőrápolási rutin Tőlem Neked!

Őszintén, Te hányszor határoztad el, hogy megváltoztatod a mindennapjaidat és beiktatod az életedbe a reggeli és esti arcápolási rutint? Ugye, hogy sokszor? Csak éppen azt nem tudtad, hogyan is kezdj neki…

Jöjjön most Tőlem néhány bőrápolási rutin:

Tudom, rettentően nehéz a megfelelő terméket kiválasztani, hiszen ontja magából a média a reklámokat, influenszerek ajánlják a legtutibb megoldást és még a drogériák polcai is tömve vannak.

Nos, én nem vagyok influenszer, de talán mégis jobban fogsz rám, szakemberre hallgatni. Ami a legeslegfontosabb és legelső lépés az az, hogy professzionális termék kerüljön be a fürdőszobádba. Ez most az Image Skincare amerikai, klinikai tisztaságú termékei lesznek.

 

Én most egy olyan ALAP bőrápolási rutint fogok neked bemutatni, amivel el tudod kezdeni a valódi arcápolást! Nem tartom szükségesnek, hogy elsőre egy 6 lépéses rutint vezess be! Eljön annak is az ideje. De először legyen az a rutin valóban rutin!

 

Nos, akkor vágjunk bele!

 

Mivel mással kezdhetnénk, mint a bőr megtisztításával. Most alapjáraton a micellásvízhez nyúlnál. Ok, azt tedd félre! Az nem letisztítás. Nem is gondolnád ugye, hogy hiába veszel egy méreg drága krémet, ha az alap nem jó hozzá, többet ártasz, mint használsz. A jó krém lejut a mélyebb rétegekbe, ha a szennyeződés a bőrön marad, akkor  az bizony levándorol a krémmel együtt és súlyos gyulladást is okozhat.

Tehát már érted, miért fontos a letisztítás?

ÍME 2 alternatíva:

1.    ORMEDIC habzó lemosó (minden bőrtípusra tökéletesen megfelel, félévre elegendő mennyiség.): 

 

  2.  Vital C Hydrating Facial Cleanser (száraz, vízhiányos bőrre. Krémes állagú, vattakoronggal használható. Szintén félévre elegendő): 

 

Az esti bőrápolási rutin következő lépése a hidratálás és bőrfiatalítás:

 

Először a személyes kedvencemet fogom neked erre a célra ajánlani első sorban. Minden bőr imádni fogja. Ha néha rendetlenkedik a bőröd és 1-1 akne is megjelenik rajta akkor valóban a legjobb barátod lesz ez a szérum krém. 

  1. lépés a Vital C anti-age hidratáló szerum:

Hozok egy alternatív megoldást is a makacs ráncok ellen is:

2.    THE MAX ŐSSEJTES éjszakai krémje verhetetlen a ránctalanítás terén:

3.  lépés a reggeli letisztítás, ez lehet ugyanaz a lemosó, mint az esti. Miért is kell reggel arcot mosni? Azért ,mert ez olyan mint a fogmosás. 🙂 A bőr éjszaka méregtelenít.

 

4.  lépés nappali hidratálás és fényvédelem. (A fényvédelem fontosságáról, hamarosan készítek egy másik bejegyzést.) 

2 féle nappali krémet mutatok be most Neked.

Az első egy matt nappali fényvédő a problémás bőr legjobb barátja: 

 

A második pedig egy erős hidratáló hatású fényvédő a száraz bőrre:

 

 

NOS TEHÁT EZ A KEZDŐ BŐRÁPOLÁSI RUTINOD!  Légy tudatos! Ha ez már megy akkor jöhet a következő lépés! Hamarosan ezt is megosztom veled.

 

 

HA KÉRDESED VAN vagy személyesen szeretnél tőlem tanácsot és terméket vásárolni, KERESS BIZALOMMAL EMAILEN ÉS TELEFONON IS ÁLLOK RENDELKEZÉSEDRE.

 

Amennyiben pedig tovább szörföznél az Image Skincare hullámain, akkor katt ide:

 

bőrápolási

 

No Comments Yet

Comments are closed