Magamról

Kaszásné Baumann Laura vagyok! 2016 nyarán váltam kozmetikus bizonyítvány tulajdonosává, Szalai Zsófia mesterem, Nagy-Hódi Erika és Varga Tamás oktatóim segítségével.

A kozmetikus szakma megszerzésének valódi célja az volt, hogy sminktetoválóvá válhassak, de mivel kiváló mesterem megszerettette velem a hagyományos kozmetika feladatait, így arckezelések számos fajtájával is foglalkozom.

2017. tavaszán elvégeztem Patkós Alexandra arcművész sminktetováló iskolájában az Artistry microblading szemöldöktetoválás tanfolyamát. Bevezető volt a sminktetoválások csodálatos világába. Időközben életem egyik legszebb kényszer pihenőjét töltöttem, mivel várandós lettem 2. kislányommal. 2018-ban tértem vissza, immáron saját kis szalonomba a munka frontjára. Azóta visszafordíthatatlanul szerettem bele a sminktetoválás minden ágába. Folyamatosan fejlődő technikákat nagy örömmel sajátítom el a továbbképzések során. Beszéljenek, hát helyettem a képek melyet nagyon gonddal készítek a munkám során. Tekintsd meg galériámat.

Várlak sok szeretettel kozmetikámban, Gödön.

No Comments Yet

Comments are closed