Neked van olyan testrészed amit nem szeretsz? Vagy esetleg a szülés és a fogyás-hízás okozta nyúlási csíkok szomorítanak el? Vagy egyáltalán, van olyan akinek nincs narancsbőre? Nooos! Most lesz! Itt az idő, hogy gyorsan és hatékonyan változtass az alakodon, bőröd feszességén! Természetesen ehhez TE és az ELHATÁRZÁSOD is kell! Mi itt vagyunk, a csodafegyver a kezünkben van!

Hogy mi is ez?

Íme: 3 kezelőfej-6 technológia

A ComfortLine testkezelő gépünk 6 technológiát egyesít annak érdekében, hogy egyszerre több problémára is megoldást tudjunk nyújtani!

De hogyan is működik?

Multipoláris Rádiófrekvencia – 1 MHz

Multipoláris RF energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Kavitáció

A kezelés során a Comfort Line ultrahang hullámokat kibocsátó Multi kavitációs kezelőfeje a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből. Bonyolultan hangzik, ugye? 🙂

Soft-lézer

A speciális lézerfény elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi.

Vákum

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.
A Comfort Line Multi kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Vörös és kék fényterápiák

Az EunSung Comfort Line Multi kezelőfejei tartalmaznak vörös vagy kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására.

Thermális Rádiófrekvencia – 4 MHz

A thermális-pásztázó tip a bőrfelszín károsítása nélkül hatol be a bőr mélyebb szöveteibe, ahol stimulálja a fibroblaszt sejtek működését, elősegítve a kollagén termelődést.

A lövés tip használatakor a thermális RF hőenergiája mélyen a bőrbe penetrál, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok összezsugorodnak jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén.

Ellenjavallatok:

  • immungyengeség
  • immunrendszert gyengítő orvosság szedése
  • bőrbetegség a kezelendő területen
  • daganatos betegség
  • terhesség

A felsorolt technológiák (kavitáció, multipoláris rádiófrekvencia, soft lézer, vákuum, led terápia és termális rádiófrekvencia) együttes erejével a Comfort line az egyik legújabb és legkorszerűbb alakformáló és testkezelő eszköz, mely segít a szép, fiatalos bőr és a karcsúbb, feszesebb alak elérésében.

Jelentkezz be online itt: https://newshape-testkezeles.salonic.hu