Optima diódalézeres szőrtelenítés

  • Végre a kozmetikámban egy olyan innovatív megoldás a szőrtelenítésre, ami nem csak a sötét színű szőrökre hatékony! Miben rejlik a titok?

  • ZEON Triplewave OPTIMA Dióda Lézer,
    ORVOSI minősítésű három hullámhosszúságú lézergépünk minden eddigi szőrtelenítő technológiát fellülmúl. A piacon egyedülálló nagy teljesítményének és a legújabb hűtési rendszerének köszönhetően  gyorsabb, biztonságosabb, eredményesebb és kellemesebb szőrtelenítést tesz lehetővé, mint elődei bármikor.
  • 3 hullámhosszúságú Triplewave diódalézer: 755 + 808 + 1064 nm, így minden típusú, mélységű szőrszál és sötétebb bőrszín is kezelhető
  • Innovatív FastChill -5 Celsis fokos hűtés a kezelőfejbe építve: a kezelés Neked teljesen fájdalommentes.

Hány kezelés szükséges?

A tartós szőrtelenítés esetén a szükséges kezelések száma és gyakorisága attól függ, hogy milyen testtájékot és milyen színű szőrzetet kezelünk. Egy hónalj szőrtelenítéséhez például nincs szükség olyan sok időre, mint egy lábszár vagy intim végleges szőrtelenítéséhez. A kezeléssorozat hossza a fontos, az ugyanis biológia függő. Addig szükséges bármilyen IPL, Lézeres, E-Light kezelést végeznünk, amíg a szőrszálaink növekedési életciklusa körbe nem ér. Ugyanis a szőrszálaink 3 fázison mennek keresztül és csak aktív fázisban tudjuk őket fénnyel károsítani. A katagén és telogén fázisban a szőrtüszőink alszanak, nem termelnek szőrt. Lényegében ezek később aktiválódnak csak, így az első hónapokban az aktív fázisban lévő szőrszálakat kezeljük (károsítjuk a szőrtüszőket véglegesen), de utána folyamatosan aktiválódnak be az alvó fázisból kilépők. Így egyre ritkábban, de addig kell járnod hozzánk kezelésre, amíg minden aktív fázisba ért szőrtüszőt le nem kezeltünk. Igen, ezért van az, hogy ha valakinek azt ígérik, hogy 6 hónap alatt véglegesen leszőrtelenítik, akkor a 8-ik hónapban mégis jelennek meg szőrszálak, majd egyre sűrűbb és sűrűbb lesz a szőrzete. Úgyhogy egy teljes, tartós szőrtelenítéssorozat 7-8-10 kezelésből áll és akkor érünk a végére, amikor körbeér a szőrtelenítési ciklusod és nem nő több szőrszálad. (Férfiaknak és világosabb szőrűeknek kellhet 10 alkalom)

Mire figyeljünk oda?

  1. Fontos tudni, hogy az epilálást, gyantázást követően 4 héttel lehet elkezdeni a lézeres kezeléseket. Azaz a kezelés előtt ennyi idővel abba kell hagyni minden olyan szőrtelenítési eljárást, amely nem a bőr felszíne fölött vágja el a szőrszálat Ennek az az oka, hogy a lézerfény energiája a szőrszál bőr fölötti részében nyelődik el. Mivel a gyantázással és epilálással a szőrszál a bőr szintje alatt törik el vagy húzódik ki, a kezelés nem tud effektív lenni, ugyanis nincs, amiben elnyelődjön a lézerfény energiája. Borotválkozás során a bőr szintjében vágjuk el a szőrszálat, így megmarad az a rész, ami a lézer energiáját levezeti a szőrtüsző a hagyma részébe. Ott az energia hővé alakul, amitől a szűrtüsző roncsolódik.
  2. A kezelések között is csak borotválhatunk(vagy krémmel szőrteleníthetünk).
  3. Azon túl, hogy azt kérjük, a gyantázást és epilálást hagyják el a kezelésre érkezők, azt kifejezetten javasoljuk, hogy a lézeres szőrtelenítés előtti 1-2 napon borotválják le a kezelendő testrészt. A szőrszál maximum 3-4mm-es legyen.
  4. A kezelés előtti héten (akár 2 hétben) ne napozzunk, szoláriumozzunk! Annál jobb az eredmény, minél világosabb a bőr és sötétebb a szőr. Világosabb bőr esetén magasabb energiával tudunk dolgozni, így jobb az eredmény!

Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?

Az első és második kezelés között kb. négy-öt hét telik el. A negyedik kezeléstől viszont már egyénileg hat-nyolc, később 10 hetente végezzük a többi kezelést addig, amíg el nem érjük a teljesen szőrmentes állapotot. A szükséges kezelések száma mellett a két kezelés közötti idő hossza is eltérő. Az áll, bajusz szőrtelenítését még rövidebb idő elteltével el kell végezni.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?

A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik. A meleg víz, forró fürdő aznap nem javasolt, a kezelés utáni hétben pedig a napozás és szolárium kerülendő.

Hogyan tudok bejelentkezni? Itt a Salonic rendszeren válaszd a munkatársak közül Homonnai-Bogdán Renátát és máris láthatod a foglalható időpontokat!

!Az árakat megtalálod a Salonic rendszerben!

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed